Дома / Вицови / Разно / Операција

Операција

За време на операцију хирург слуша од под масу:
– Мјау…
– Пиш мори!
– Мјаууу….
– Мори маани се од туја – и гу рита.
– Мјауууу…
Хирург нервозно сече нешто од пациента и га фрља под масу:
– На, да се задавиш да даде…

Обиди се со

Прозирна кошула

– Колешке многу убаво ти стои кошулата. – Фалааа! Oдоздола немам ништо. – Е ако ...