Дома / Вицови / Разно / Охриѓани

Охриѓани

Ги прашале Охриѓаните:
– Што имате против Скопјани?
– Ништо ефикасно.

Обиди се со

Новогодишна прослава

Мажот седи дома сам и гледа телевизија. Телефонот ѕвони, тој се јавува и сериозен и ...