Оглас

Оглас во весник:
„Млади мажи, ако сакате жените да трчаат кон вас и по вас, ако сакате постојано да ве очекуваат, без разлика дали сте грд, дебел или глуп, имаме одлични вести за вас:
-ЈСП бара возачи на градски автобуси.“

Обиди се со

Куќа

Се враќа синот касно од излегување, а мајка му и татко му почнуваат да му ...