Дома / Вицови / Разно / Одамна

Одамна

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај.
Улазав баба и дедо, гледа ливаде, цвечиња, слнце грее… Лепота… И дедо од едн пут ву се дере на бабу:
– Да ти е*у макрибиотику и здраву исхрану, можесмо још пред 20 године да дојдемо овдека!

Обиди се со

Баба

Отишла баба на доктор со нож во колено. Докторот ја прашал што и е, зошто ...