Дома / Вицови / Разно / Натпис

Натпис

Натпис во лифтот:
– Го сакам Трпе!
Подолу:
– Трпе е геј, глупачке!
Најдолу:
– Не сум глупачка, тyку глупак!

Обиди се со

Растење

Некој Дедо оди во банка да си ја подигне цела пензија за месецот. Банкарот: – ...