Мама

‪- Детенце ти слушаш ли ја мама?‬
‪- Да‬
‪- А тате?‬
‪- И он ја слуша.

Обиди се со

Чорапи

– Брат не соблакам патики,испотени ми се чорапите. – И мене ми се бели.