Дома / Вицови / Разно / Македонски спорт

Македонски спорт

Спортски дисциплини во Македонија:
– подигање кредити,
– прескокнување рати,
– пливање во долгови,
– трчање по жиранти.

Обиди се со

Диплома

– Трпе, што ќе биде твојот син кога ќе дипломира? – Педесетгодишник!