Дома / Вицови / Разно / Македонски новчаник

Македонски новчаник

Германски новчаник:
– Евра, Евра, Евра…
Македонски новчаник:
– Аналгин, Денари, Диазепам…

Обиди се со

Главоболка

– Мамо мноry ме боли главата. Ќе појдам до кај Tрпана, брат и е аптекар ...