Дома / Вицови / Разно / Македонија

Македонија

– Месо јадеш ли?
– Не!
– А риба?
– И риба не јадам!
– Веган или вегетаријанец си?
– Не. Од Македонија сум…

Обиди се со

Часовник

Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс. Кога му го врачиле подарокот, тој го ...