Дома / Вицови / Личности / Љубител на фудбал

Љубител на фудбал

Седи Трпе во кафанчето и гледа лига на шампиони на телевизија.
Паѓа гол и еден од присутните скока радосен, ги бакнува сите присутни по ред.
По 2-3 гола, Трпе добил 2-3 бакнежи од човекот, па го прашува:
– Добро бе дечко, ти многу си внесен во фудбалот а?
– Не бе, не ме ни интересира, јас сум геј…

Обиди се со

Антидепресанти

Трпе и вика на Трпана: – Трпано си се здебелила малце… – Тоа ми е ...