Дома / Вицови / Разно / Лабело

Лабело

– Многу ти е убаво лабелото.
– Немам лабело, доручкував бурек.

Обиди се со

Венчавка

Оди млад човек во матично: – Можe да закажам венчавка за во вторник? – Можe ...