Дома / Вицови / Разно / Кошмар

Кошмар

Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му:
– Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив… Знаеш, порано кога бев мала, кога ќе имав кошмар, одев кај мајка ми и таа ме гушкаше и смируваше…
А Трпе и вели:
– Ти стварно не си нормална! Сега во 3 ипол сабајле да те возам до кај мајка ти?

Обиди се со

Шеги

Трпе го прашува татко си: – Тато, имаме задача во училиштето да напишеме што е ...