Дома / Вицови / Разно / Кондоми

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!

Обиди се со

Чоколадо

Се закашлав, а жена ми не се пробуди. Кивнав, а жена ми не се пробуди. ...