Дома / Вицови / Разно / Кондиција

Кондиција

Трпе го среќава Цветко во шорц:
– Што правиш?
– Еве, бев да трчам.
– Аха, ја поврати кондицијата?
– Повратив да, ама кондицијата не.

Обиди се со

Македонски новчаник

Германски новчаник: – Евра, Евра, Евра… Македонски новчаник: – Аналгин, Денари, Диазепам…