Дома / Вицови / Виц на денот / Компарација

Компарација

Мајчинска компарација:
– Лош
– Полош
– Најлош
– Ист како татко му.

Обиди се со

Човекојадци

Разговараат тројца човекојадци. Првиот вели: – Пред некој ден изедов еден Англичанец, слаб, исушен, тврд ...