Дома / Вицови / Разно / Колачиња

Колачиња

Срце, ти направив колачи за да ти се извинам што ти ја изгребав колата.
– Што си направила?!?!?!
– Па ти направив колачињаааа!

Обиди се со

Писмо до Дедо Мраз

Писмото до Дедо Мраз од еден Македонец . „Почитуван Дедо Мраз, за оваа нова година ...