Дома / Вицови / Разно / Кокошки

Кокошки

– Ало, полиција? Удари две кокошке, што да праву?
– Помести ги на страну да не сметав у сообраќај и не не замарај с‘с глупости!
– А с‘с њино пежо што да праву?!

Обиди се со

Змија

– Како прави кучето? – Ав, ав… – Како прави мачето? – Мјау, мјау… – ...