Дома / Вицови / Карти

Карти

Еден маж ја сретнал својот голема стара љубов и три дена не можеле да се разделат еден од друг. Конечно мажот отишол кај свој пријател и го замолил за совет:
– Кажи како да ѝ кажам на жената што сум правел три дена?
– Земи шпил карти, стави еден молив на увото, оди кај жена ти и раскажи ѝ сѐ!
Се вратил мажот дома, на вратата го пресретнала жена му:
– Каде беше три дена, говедо едно!
– Слушај жено, ја сретнав својата стара љубов и три дена секс, секс, секс…
– Да, да како не, пак си бил кај комшијата и си играл карти!

Обиди се со

Пари

Трпе го прашува Цветко: – Што е најлошото нешто што си го направил за пари? ...