Дома / Вицови / Разно / Камелеон

Камелеон

Продавам жолт камелеон… Не, син… Уствари зелен… Аууу па ова е лудило. Не го продавам!

Обиди се со

Македонски спорт

Спортски дисциплини во Македонија: – подигање кредити, – прескокнување рати, – пливање во долгови, – ...