Интервју

На интервју за работа:
– Колкава плата очекувате?
– Паа, околу 1000 евра.
– Ќе ви дадеме 3000 евра плата, серетарка, службен автомобил и возач.
– Вие се заебавате?!
– Па вие први почнавте!

Обиди се со

Бензин

Застанува плавуша на бензиска, работникот на пумпата ја прашува: – 95 или 98 сакате? Плавушата ...