Дома / Вицови / Разно / Гатачка

Гатачка

Оди Цветко кај некоја гатачка и таа му вели:
– Имате две деца.
– Така ти си мислиш, јас имам три деца!
– Не, ти така си мислиш!

Обиди се со

Македонски спорт

Спортски дисциплини во Македонија: – подигање кредити, – прескокнување рати, – пливање во долгови, – ...