Дома / Вицови / Разно / Фрижидер

Фрижидер

Трпе му вика на Цветко.
– Сабајле сфатив дека фрижидерот ми е женски пол?
– Како тоа?
– Па, нема јајца.

Обиди се со

Македонски новчаник

Германски новчаник: – Евра, Евра, Евра… Македонски новчаник: – Аналгин, Денари, Диазепам…