Дома / Вицови / Разно / Французинка наспроти македонка

Французинка наспроти македонка

– Французинката од левата страна има маж, од десната љубовник, зад себе си сомнително минато, пред себе светла иднина, а на главата шапка.
– Македонката од левата страна има 3 полни најлони од самопослуга, од десната страна 2 деца, зад себе си убаво минато, пред себе не гледа иднина, а на главата маж.

Обиди се со

Веб страна

– Вашето име господине? – ве.. ве.. ве.. Ведран. – Вашето име господине, а не ...