Дома / Вицови / Разно / Фалење

Фалење

Никогаш не го фали мажот пред пријателките!
– Зошто?
– Ама има расипани, проверуваат…

Обиди се со

Рудари

Си биле двајца риболовци. Се среќаваат по долго време и едниов го прашува другиов. – ...