ЕВН

Се враќа мажот дома порано и гледа гол маж.
– Ама кој е овој а?
– Па од ЕВН,
– Зошто е гол?
– Таков имале – таков пратиле!

Обиди се со

Директор

Ало брат каде си? -Директорот го мењам денеска. -Ај не ме зезај бе. -Не те ...