Дома / Вицови / Разно / Диплома

Диплома

– Трпе, што ќе биде твојот син кога ќе дипломира?
– Педесетгодишник!

Обиди се со

Македонски спорт

Спортски дисциплини во Македонија: – подигање кредити, – прескокнување рати, – пливање во долгови, – ...