Дома / Вицови / Разно / Чорапи

Чорапи

– Брат не соблакам патики,испотени ми се чорапите.
– И мене ми се бели.

Обиди се со

Проодување

– Син ми прооди! – Ама нели има 20 години?! – Има, ама 3 дена ...