Дома / Вицови / Разно / Чоколадо

Чоколадо

Се закашлав, а жена ми не се пробуди.
Кивнав, а жена ми не се пробуди.
Отварам чоколадо и слушам:
– Дај и на мене два реда!

Обиди се со

Растење

Некој Дедо оди во банка да си ја подигне цела пензија за месецот. Банкарот: – ...