Дома / Вицови / Разно / Чекање

Чекање

Морнар од морнарско градче се враќа од долго пловење.
Испраќа писмо на жена си:
– “Шест месеци без секс во твој интерес е да ме чекаш на пристаништето.”
По некое време добива одговор:
– “По шест месеци без секс ќе те чекам на пристаништето, но во твој интерес е да искочиш меѓу првите!”

Обиди се со

Часовник

Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс. Кога му го врачиле подарокот, тој го ...