Дома / Вицови / Виц на денот / Цезар салата

Цезар салата

Кумановец оди во Скопје во кафана.
– За мене цезар салата.
– Сакате сос?
– Сос ракију!

Обиди се со

Ѓавол

Еј, старецу – викнал ѓаволот. – Кој си ти? прашал старецот. – Јас сум ѓаволот… ...