Дома / Вицови / Разно / Бременост

Бременост

Трпана оди кај мајка и, да и каже:
– Мамо, трудна сум.
– Е па редно беше ќерко и од тебе човек да излезе!

Обиди се со

Змија

– Како прави кучето? – Ав, ав… – Како прави мачето? – Мјау, мјау… – ...