Брак

Данашњи бракови:
Матичар: Кој ФБ профил ке га користите?
Муж: Ја ке си га задржу мој!
Жена: Ја ке си га задржу мој, а ке га користу и његов!

Обиди се со

Магаре

Се вози попот со кола и наидува на мртво магаре на патот. Се јавува во ...