Дома / Вицови / Разно / Администрација

Администрација

Ги носеле овие од администрација на лекарски:
– Колку дневно спиете
– Па едно 3-4 саати
– Ааа, па малку е тоа
– Па не смеам поише, ама после и дома отспивам.

Обиди се со

Охриѓани

Ги прашале Охриѓаните: – Што имате против Скопјани? – Ништо ефикасно.