69

– Тато, што е 69?
– Поза во која 2 личности истовремено орално се задоволуваат.
– Мислев дали е парен или непарен.
– Ај прашај ја мајка ти!

Обиди се со

Фрижидер

Трпана го прашува швалерот: – Драги, некогаш си поправал ли фрижидери? – Никогаш. – Веднаш ...