Дома / Вицови / Расистички / Влав во диско

Влав во диско

Влав во диско…
– Келнер, шо пие девојкана на шанкот?
– 12-годишно виски.
– Аааа, епа стави и две коцки мраз од мене

Обиди се со

Влав на хот лајн

Се јавува влав на Хот-лајн. Девојката му вели: – Ќе направам сѐ за тебе… Влавот: ...