Дома / Вицови / Расистички / Влав на хот лајн

Влав на хот лајн

Се јавува влав на Хот-лајн.
Девојката му вели:
– Ќе направам сѐ за тебе…
Влавот:
– Е па ај затвори и звони ми ти!

Обиди се со

Влав во диско

Влав во диско… – Келнер, шо пие девојкана на шанкот? – 12-годишно виски. – Аааа, ...