Дома / Вицови / Расистички / Влашки сон

Влашки сон

Влавче му кажува на таткото:
– Тато, вчера сонував дека си ми дал 100 денари…
– Да ми ги вратиш веднаш!

Обиди се со

Влав во диско

Влав во диско… – Келнер, шо пие девојкана на шанкот? – 12-годишно виски. – Аааа, ...