Удар

Влав иде на прв состанок во ресторан со некоја девојка. По оброкот ја прашува:
– Дали сакаш да си играме улоги?
– Ууу возбудливо, што имаш на ум?
– Ти глумиш срцев удар и си одиме без да платиме!

Обиди се со

Аранжман

Влавче плива во базен и одеднаш му вика на татко си: – Тато, Тато! Голтнав ...