Дома / Вицови / Расистички / Технологија

Технологија

Интервју со Рамче:
– 3ошто правите толку мноry деца, кога немате пари да ги храните?
– Е па, ме бендисува технологијата при изработката бе, бате…

Обиди се со

Влав во диско

Влав во диско… – Келнер, шо пие девојкана на шанкот? – 12-годишно виски. – Аааа, ...