Дома / Вицови / Расистички / Слаткарница

Слаткарница

Влав му вика на синот:
– Ако бидеш умен, ќе те однесам во слаткарница да ги видиш тортите…

Обиди се со

Влав на хот лајн

Се јавува влав на Хот-лајн. Девојката му вели: – Ќе направам сѐ за тебе… Влавот: ...