Дома / Вицови / Расистички / Раскрсница

Раскрсница

Ромка на раскрсница со дете во рака:
– Дај 10 денари за Рамиз!
– Еве ти 10 денари.
– Еве ти го Рамиз!

Обиди се со

Аранжман

Влавче плива во базен и одеднаш му вика на татко си: – Тато, Тато! Голтнав ...