Дома / Вицови / Виц на денот / Презерватив

Презерватив

Во 1875 Новозеланѓаните го измислиле презервативот користејќи црева од овца.
Во 1905 Австралјанците го подобриле изумот со тоа што прво ги извадиле цревата од овцата.

Обиди се со

Пијаница

Трпана го буди Трпе ноќеска во 3 саатот и му вика: – Абе Трпе вчера ...