Дома / Вицови / Расистички (страна 10)

Расистички

Афект

Си бил еден циган, ја искршил жена му од мавање и она во болница, а он дава изјава за телевизија:
-Новинарот: „Ја тепавте во афект?“
-Циганот: „НЕ во подрум!“

Мајкл Џексон

Си прават муабет две циганчиња:
– Абе знаеш дека Мајкл Џексон умрел?
– Ај бе гајле му е, има он пари.

Нема се

Доаѓа циган кај докторот и му вели:
– Докторе што да му правам на детето ништо не јаде!!!
– Па зоште бе ништо не јаде?
– Па нема се бе докторе, нема се!!!

Пушење

Седи некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика:
– Ај мори ќе ми го испушиш ?
– Не бе, не сакам!
– Ајде мори!
– Не бе, не!
– Ај мори испуши ми го, здраво е за забите.
– Е ај да ти го испушам, ама зошто е здраво за забите?
– Епа ако не ми го испушиш, ќе ти ги скршам забите.

Бурек

Зошто циган кога јаде бурек му е откопчан дуќанот?
– За мувите да не му се збираат на бурекот.

Кокошка

Фаќа циган кокошка и решил да ја испече па отишол покрај некоја река и почнал да и ги кубе пердувите и тамам да почне да ја пече здогледал некој цајкан па ни два ни три кокошката во вода и доага цајканов и му вика:
– Што праиш ти тука бе?
А овој одговара:
– Ништо не правам!
– Како бе ништо, а што се пердувиве?
– Па кокошката отиде да се бања па ја и ги чувам да не и ги украде некој!

Кладење

Дошол Рамче дома целиот крвав .Го видела Ајше и почнала да вика:
– Лелеее Рамче,абе каде ти е раката .Еј абе и окото кај ти е?
Рамче мртов ладен вели: Остај Ајше шо ми требаше да се кладам со Рамбо за по едно око дека неможе да ми ја скине раката . . . 

Фрижидер

-Што има во фриждер на ѓуптин?
-Ништо.
-Зошто?
– Бидејќи нема фрижидер.

Ѓуптин

Си бил некој ѓуптин и отишол на интернет и му рекол на вработениот:
– Стај за 5 секс и за 5 емсене(мсн)