Дома / Вицови / Расистички / Нов телефон

Нов телефон

Рамче се фали на девојка му:
– Ти се свиѓа ли мојот нов ајфон?
– Да, колку го купи?
– Не го купив, го добив…
– Каде бе?
– Победив на трка!
– А колку учествуваа?
– Јас, полицаецот и сопственикот на телефонот.

Обиди се со

Влашки студ

– Што прават Власите кога им е ладно? – Седат околу свеќа. – А кога ...