Дома / Вицови / Расистички / Французинка

Французинка

Ром се оженил со французинка. После една недела го прашуваат:
-Како оди?
-Се разведовме!
-Зошто?
-Многу прљава бе. Секој ден се бања…

Обиди се со

Благодарност

Се шета Африканец, мигрант, во Германија. Налетува на еден човек и започнува да му збори: ...