Дома / Вицови / Расистички / Додворување

Додворување

Како и се пушта ром на женска?
– Се ќе украдам за тебе!

Обиди се со

Мирис

Жената на Рамче му вика: Ауу што убаво мирисаш. Што си ставил? – Чисти чорапи!