Дома / Вицови / Балкански тројки

Балкански тројки

Грчка тојка: двајца мажи и еден маж.
Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот внимава да не им ја украдат облеката.
Српска тројка: еден прави скара, друг салата, трет пие ракија.
Руска тројка: маж, жена и мечка.
Студентска тојка: двајца имаат секс, третиот се преправа дека спие.
Влашка тројка: тројца во кревет, никој не дава.
Македонска тројка: еден имал секс, двајца му завидуваат.
Албанска тројка: Голф тројка.

Обиди се со

Пари

Трпе го прашува Цветко: – Што е најлошото нешто што си го направил за пари? ...