Трагедија

Што е трагедија?
Трагедија е кога во аптека убава аптекарка флертува со тебе, а ти треба да купиш памперси за бебето, тампони за жената и маст за хемароидите на баба ти…

Обиди се со

Најлош трик

Прашале га магионичара кој му е најлош трик што га направија у живот? – К’д ...