Снежана

– Зошто Снежана била избркана од Дизни?
– Затоа што му седнала на лице на Пинокио и му се дерела „Лажи ме, лажи ме!“.

Обиди се со

Срам

Колку пати во животот жената поцрвенува од срам? – Пет пати. Прв пат: кога и ...