Дома / Вицови / Прашање - Одговор / Секс пред брак

Секс пред брак

Трпана ја прашува мајка си:
– Мамо дали е дозволен сексот пред брак?
– Да ќерко. После свадбата маж ти нема да ти дозволува!

Обиди се со

Долговечност

На јубилејот на еден стогодишњак новинарка го прашува: – Господине, која е тајната за Вашата ...